Quant costa el servei?

Tu poses el preu!

Sol·licita un servei i indica quant estàs disposat a pagar. Les netejadores poden veure els serveis de neteja sol·licitats, i en poques hores podràs veure la cleaner que ha acceptat el teu servei.

El 100% dels serveis sol·licitats en un preu suggerit són acceptats per les cleaners.

Tingues en compte que els preus suggerits varien en funció de la ciutat, el dia de la setmana, l'hora i la urgència. Monitoritzem els preus de tots els serveis acceptats i et mostrem la mitja de cada ciutat perquè tinguis una referència.

S'aplicara un càrrec per suport i gestió de 1,49€ a cada reserva. Es a dir, si reserves un servei semanal/quinzenal només se't cobrarà la gestió 1 única vegada. El càrrec de suport i gestió ens permet cobrir els gastos de la plataforma i oferir servei continu d'atenció a usuaris.

Preu mitjà dels últims 30 dies
No pagaràs fins 24 hores desprès del servei
  • Targeta de crèdit / dèbit
Tens dubtes? Utilitza la nostra calculadora per orientar-te sobre quantes hores pots necessitar segons el tamany del teu pis. Reserva ara

Tens productes de neteja?

Per 2 €/dia els porta la cleaner.

Es poden portar els productes líquids i draps, però has de disposar dels estris bàsics per a la neteja

 

Vius lluny?

El transport està inclòs a Barcelona sempre i quan sigui zona 1 de transport i a Madrid i València, dins de la zona A. A la resta de ciutats també està inclòs al centre, si no estigués inclòs ho veuries al realitzar la reserva.